Nieuw bij Face to Face zijn de extensions van LZ HAIR van Laura Zeeuwen.

PERSOONLIJK GESELECTEERD – KWALITEIT VERZEKERD

LZ-haar wordt persoonlijk door aura Zeeuwen geselecteerd. Sterk, mooi gezond haar is wat ik zoek en mijn jarenlange ervaring in de haarindustrie geeft mij de kennis en ervaring om u te adviseren en u te helpen het allerlaatste resultaat in glamoureus haar te bereiken. We werken met de beste remy human hair dat met de hand wordt geselecteerd.

WAT IS REMY HAAR?
Remy-haar is algemeen erkend in de haarverzorgingsindustrie als de allerhoogste kwaliteit van mensenhaar. De reden hiervoor is dat de nagelriemen van het haar altijd volledig intact worden gehouden in plaats van te worden verwijderd, zoals bij andere soorten niet-remy haar. Het belang van het behoud van de nagelriemen van de haren is een aangeboren onderdeel van het kwaliteitsproces. De techniek van het zorgvuldig uitlijnen van het haar zorgt ervoor dat het sierlijk in één richting valt. Het stelt ons in staat om natuurlijke, glanzende, gezonde extensies te creëren die volkomen natuurlijk lijken voor het oog en aanraking. Remy-haar behoudt altijd zijn uiterst glanzende, zachte uiterlijk gedurende zijn hele levensduur.

Wij zijn gespecialiseerd in hair extensions zetten. Balmain DoubleHair is een innovatieve methode om volume, kleur en lengte toe te voegen aan het eigen haar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Balmain DoubleHair is 100% echt haar en verkrijgbaar in 9 kleuren (6 pre-colored en 3 non-colored). Het non-colored haar kan in elke gewenste kleur geverfd worden.

  • Lang haar / volume in 35 minuten
  • 18 extensions in 5 minuten
  • 100% hoog kwaliteit echt haar
  • 2 tot 3 keer herbruikbaar
  • 6 maanden garantie

Voor meer informatie kunt u ook op www.doublehair.nl kijken.