[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]poster-veilig-naar-de-kapper[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Intake gesprek kappers Bij binnenkomst wordt de klant naar zijn gezondheid gevraagd. De volgende vragen moeten dan worden gesteld (RIVM-richtlijn):
  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
Belangrijk: de klant kan niet in de salon komen wanneer een van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]